Här hittar du information om regler och vad som gäller för att träna. Frågor och svar.


 

FRÅGA:

Kan man provträna på gymmet?

SVAR:

Ja man kan provträna två gånger hos oss. Det finns två möjligheter till att provträna. Man kontakta oss och meddela att man kommer dock under bemanningstiden alt. att man träna tillsammans med en vän som är inskriven. Träna man med en vän så MÅSTE man meddela oss innan man kommer och träna. Detta är för att taggen registrerar en person och dörren att två personer passerar. Provträna man med en vän så behöver man inte komma under bemanningstiden.

FRÅGA:

Hur gammal måste man vara för att få träna?

SVAR:

Gymmet anser att en som är 12 - 13 år kan börja träna här. Vi har maskiner som är lämpliga ( EasyLine ) för ungdomar och som är styrda av en tryckkolv och där skaderisken är obefintlig och som ger ungdomen en god träning. Träningen är dock begränsad till bemanningstiden alt. att ungdomen tränar tillsammans med inskriven målsman.

FRÅGA:

Om man skriver in sig, måste man betala allt på en gång?

SVAR:

Nej man behöver inte betala allt på en gång. Våra betalningsalternativ är att man kan teckna ett autogiroavtal eller så kan man betala med faktura och där har vi då månads, kvartals, halvårs och helårsfaktura ( avgift för faktura tillkommer ). Väljer man att betala allt på en gång så har vi kortbetalning, swish eller genom insättning till vårt bankgiro.

FRÅGA:

Vad behöver jag ha med mig för att träna?

SVAR:

Du ska ha gymnastikskor som EJ har varit använda ute. En handuk, gärna en stor som du kan lägga över rygg- och sitsen som ett underlag och en vattenflaska. Kroppen behöver vätska under träningen. 

FRÅGA:

Måste man byta skor? Är det okej att ta på sig dom i bilen?

SVAR:

Ja man måste byta skor och man byter skor inne i vår entre! Att byta skor i bilen räknas som att skorna används ute! Det är inte så trevligt att träna om golvet är grusigt och smutsigt! Grus kan även skada den utrusting som finns på gymmet!

FRÅGA: 

Hur gör jag för att säga upp mitt abonnemang?

SVAR:

Man meddelar oss personligen eller via mail. Vi föredrar att man kommer ner personligen. Det som vi behöver för att kunna avsluta ditt abonnemng är ditt kundnummer alt nyckelnumret. Alla abonnemang har en månad uppsägning. Gymmet informerar och bekräfta dig om din uppsägning och vad som gäller för just dig och ditt abonnemang.  

FRÅGA:

Kan jag avsluta mitt autogiro?

SVAR:

Ja du kan avsluta ditt autogiro men du är skyldig att infomera gymmet att du avslutar autogirot! Har du ett avtal så är du betalingsansvarig och att avsluta utan att infomera gymmet medför att en faktura på resterande belopp samt ränta och faktura avgift skickas. Obetalda fakturor lämnas in till inkasso för indrivning och medför merkostnader för dig som kund.