Aktiviteter:

Aerobic / Gympa:

 


Aerobic/Gympa är en gruppträning till taktvänliga och kända låtar med härligt tryck i. En träningsform som passar alla genom sin tydliga och lätta koreografi. Vi rör oss med både klassiska och nya rörelser. Aerobic/Gympa ger bra träning för hela kroppen, det är kondition blandat med styrka samt med inslag av balans. Kom och var med på ett kul pass där vi har ett stort leende på läpparna!

 

MMA / självförsvar:

 

 

Mixed martial arts eller i dagligt tal ofta MMA är en sport med sparkar, slag, kast och markkamp med inriktning på fullkontakt. Till skillnad från många traditionella kampsporter definieras inte MMA av hur utövaren ska genomföra en viss teknik, utan förklaras enklare av vad utövaren inte får göra. Utövarna får i princip göra allt förutom "fula trix", peta i ögonen, slå/sparka i skrevet, nypas, bitas och dra i håret.

Easyline:

 

EasyLine är den pefekta och enklaste träningsformen för styrke- metabolisk träning, kombinerat med  överlägsen kvalitetsdesign och hållbarhet.

EasyLine ger dig chansen till snabba resultat!

EasyLine cirkelträning passar alla från äldre, nybörjare, ungdom, den vältränade och för den helt otränade och för all form av träning så som komigång träning, styrketräning, träning för att gå ner i vikt, konditions träning och för dig som har ont om tid!

Njut av 45 min härlig intensiv träning.

 

Zumba Toning och Zumba Fitness:

 

Zumba® Fitness är dansbaserad gruppträning till huvudsakligen latinamerikansk musik och världsmusik, med inslag av latinsk pop och internationella hitlåtar. Intervallträning för mer effektivitet. En träningsform som ger både fettförbränning, smidighet, kondition och koordination. Populariteten består, just nu cirka 14 miljoner utövare i 185 länder ( 140 000 orter ).

Zumba® Toning ungefär som Zumba® Fitness men med s k toningsticks, hantlar i två olika vikter; 0,45 och 1,14 kg. Styrketräning för hela kroppen till skön musik. Lite lugnare musik än Zumba® Fitness för att minimera skaderisken. Både låtar med och utan vikt  ( t ex core träning ) och alltid en Zumba® Fitness-låt. En träningsform som ger både styrka, fettförbränning, smidighet, kondition och koordination.

 

Spinning:

 

Spinning är en träningsform som är enkel och effektiv och ger stora möjligheter till indviduell dosering/anpassning.

Spinning tränar främst konditionen, då de stora muskelgrupperna i benen är engagerade, vilket ställer krav på hjärta och lungor och blodomlopp. Dock finns några momet av smidighet/rörlighet med under uppvärmningen och stretching. Cykeltekniken tränar koordinationen, men att cykla är okomplicerat och passar även de som tycker att koordination är något svårt. 

Spinning passar mycket bra för den som villträna på en hög intensitet, men också för den helt otränade, eftersom varje deltagare själv bestämmer vilken belastning man lägger på. Spinningpassen är uppbyggda så att mjölksyraträning undviks i största möjliga mån.

Tekniken är enkel och det enda man behöver i utrustningsväg är en välfylld vattenflaska och en handduk.